Irodánkról

Célunk továbbra is az, hogy irodánkban a korszerű építészteti gondolkodás, esztétikai, vituális látásmód és magas szintű megfogalmazás együtt jelenjen meg jó házakban, belső terekben és tárgyakban, a megbízó mindenkori megelégedésére.

Internacionális projektek

Külföldi tapasztalataink is sokirányúak. Tervezőink egy része hosszabb-rövidebb ideig dolgozott külföldön, illetve külföldi létesítményeken. Külföldi kapcsolatainkat bővítik azok a magyarországi munkák is, melyeket külföldi beruházó, tervező és kivitelező cégek közreműködésével, vagy megbízásából készítettünk.

Irodánk története

Irodánk története

Az MD Studio Építész Iroda 1991-ben alakult. Hosszú évekre nyúlnak vissza azonban az előzmények. Egyrészt építészek, belsőépítészek, szerkezettervezők és épületgépészek egyéni életpályájára épül – mint biztos alapra – , másrészt az iroda vezető tervezőinek, tulajdonosaira; Szalay Tihamér YBL díjas építész tervező és Semsey Judit építész tervező több, mint harminc éves együttműködésére.

Célunk

Célunk

Közös jelenünket és jövőnket meghatározza a szakmai elhivatottság, a hasonló építészeti szemlélet. Megegyeszik felfogásunk a kvalitást illetően: csakis kiváló minőségű munka kerülhet ki az irodánkból. Vannak közöttünk idősebbek, akik tapasztalatukkal és nagy gyakorlatukkal támogatják a friss szemléletű, tanulni vágyó fiatalokat. Az ifjú generációhoz különösen erős szálak kötnek bennünket. Több tervezőnk tanít, vagy tanított.